Vi följer ju Game of Thrones här i huset. Älskar den serien.
Och jag blir påmind om varje måndagkväll hur mycket jag gillar våldsamma filmer/serier. När huvuden huggs av, inälvor sprättar hit och dit och blodet sprutar…ja jag blir alldeles varm.
Kalla mig stenålders och kanske en aning sinnesrubbad, men finns det nåt manligare och sexigare än en karl som slåss mot fienden med diverse vapen (inte skjutvapen) så blodet strittar och kroppsdelar lossnar?

Gud vad jag skulle gå igång på Tomas om han brukade våld för min skull. Tänk om han kom hem alldeles svettig och blodig och alldeles….manlig ♡ efter att ha huggit av en arm eller två på nån fiende….

Äh, herregud ni fattar väl att jag skojar…
Alltså det med att jag gillar våld på tv stämmer. Men inte i verkligheten heller. Och skulle Tomas komma hem svettig och blodig så är det nog för att han cyklat omkull med postcykeln och då skulle jag trösta honom och ge honom plåster och en puss.
Skulle inte vilja att det var på nåt annat sätt.

Kommit mig ut på gå/jogg-rundor dom senaste dagarna. Inte idag men körde ett paolo-pass iaf.

Jag och Tomas var till knorring och käkade ikväll. Restaurangdagar denna vecka vilket betyder 2 rätter för en tjuga på flera restauranger.

På lördag blir det galej, och jag har garderoben överfull av kläder men ändå inget att ha på mig. Hur kommer det sig?
Ofta när jag köper kläder så är det med tanken att det är nåt jag kan ha på mig om det blir fest nångång. Men sen när det väl blir fest så duger det inte i mina ögon. Sjukt.
Jaja, det blir nog bra det där.

image

Den där klänningen…i ena stunden känns den häftig för att i nästa kännas som en fruktansvärt smaklös skapelse.
Men, don efter person heter det ju. Och jag är ca 0 % häftig.

Postat med WordPress för Android