Igår var det fredag och jag hade planerat att åka till stugan över natten, ensam.
Hade duktigt dåligt samvete när jag åkte. Får ju alltid dåligt samvete om jag ska vara borta från familjen mer än en timme.
Nå hur som helst. Försökte stilla samvetet med gräsklippning, städning och sen lite armträning och knäböj innan jag gav mig ut på en gå/jogg-runda. Efter rundan gjorde mor min mig sällskap på ett kväöllsdopp och det var riktigt skönt i vattnet.
Sen öppnade jag en cider och satte mig på berget och då började lugnet komma. Herregud så skönt det är att vara i toböle!
Men, strax efter 21 ringde Tomas. Det var ett mindre helvete med att få barnen att sova och han orkade inte längre, så det var bara att bege sig hemåt. Lite bittert, men jag vet hur jävla jobbigt det kan vara att ensam lägga 2 busiga barn så det är så det kan vara. Stugan finns ju kvar dessutom.

Idag kom far och mor med en gungställning som han byggt till barnen så äntligen är det slut med bråk om den enda gungan vi hade i ett träd. Prima!
Åkte till stugan med Elin för att hämta lite grejer när Pontus och Tomas lunchvilade och bestämde att vi skulle bli över natten. Åkte tillbaka hem och efter middagen bar det iväg till stugan igen. Bara jag och Elin, härligt!
Har varit ut en sväng med båten, räfsat upp kottar och lekt och haft det bra.
Hon somnade redan halv nio och nu sitter jag på verandan och ska ta mig en cider innan sängen lockar.

image

image

image

image

Postat med WordPress för Android