…av trötthet. Somnade när jag nattade Pontus och det är inte bra för sen har jag så in i helvete svårt att somna om. Hur länge kan man sova dåligt innan man helt kollapsar? I mitt fall tycks det vara sjukt länge.

Jag och Rita hade kräftskiva för oss själva i lördags. Åt så vi blev överdrivet mätta och hamnade nästan i matkoma. Sen blev det krog och kvällen var som vanligt kul i Ritas sällskap. Tack!

Igår var det dags att komma igång med träningen igen efter förkylningen. Blev som vanligt gå/joggintervaller och fy faan vad jag mådde illa den sista kilometern av knappt 5. Vidrigt hur fort flåset försvinner när man varit lite sjuk.
Idag var jag på cirkelträning på postens gym. Sofie som leder passen och jag tycker hon är så jäkla bra. Hade gärna kört ett varv till på alla stationer, men nog var det kännbara övningar ändå.

Har gått ner i arbetstid från 6h till 5.5h om dan. Jobbar ju fortfarande till 14 men nu har jag en halvtimme lunch. Har ju inte haft det förut sen jag började på emkarby. Och lunch är viktigt. Kanske godisintaget minskar nu. Hoppas kan man ju alltid.

image

image

image