…hem cykeln ikväll som stått i toböle sen jag cyklade dit den för flera veckor sen. Jag gillar att cykla. Och att simma, kom att tänka på det under min cykeltur. Har ju inte simmat några längder på evigheter. Ska skaffa kort till godby simhall. Mycket skönare där än mariebad. Nästan alltid nån ledig bana. Hatar att trängas.

Igår storstädade jag sovrummet. Dammsög överallt, torkade damm och sånt. När jag skulle skaka ur dammet ur täckena så upptäckte jag att vi inte hade täcken. Det var typ bara damm. Herregud.
Borde storstäda hela huset. Men orka…
Efter det gav jag mig ut på en 10 km runda. Promenad med inslag av jogg. Hur man orkar skena 10 km i ett sträck är för mig en gåta.
Eller inte hur man orkar, utan hur man KAN. Jag kommer aldrig kunna det.
Men jag tar mig ju fram ändå och svettig blir jag.

Sömnbristen som jag jämt skriver om är enorm. ENORM.
Varför sitter jag då här denna sena timme?
Fan.
Allt segar så satan för mig. Och glömskan…hur klarar jag av att leva? Hur kommer jag ihåg hur man andas, liksom? Det är nog på håret…

Skördefest i helgen och jag kommer inte hinna gå. Det känns trist för jag gillar ju det. Det är faktiskt mysigt, trots att jag ogillar ordet mysigt.
Istället ska vi på kalas på fredag, plus att jag har en massa tårtgrejer att göra. På lördag har jag tårtgrejer och sen är det party på lotsgatan. Och på söndag fyller ju min älskade stora lilla älskling 4 år. 4 år!! Så då blir det kalas igen.

Ja håhåjaja. Jag kommer vara helt jävla död på måndag