Gjorde 2 tårtor idag. Blev ju inte som jag ville men jag vet ju hur dum huvudet jag är så det är väl så då bara.
Och när dom hämtades av beställaren Isabella och hon frågade hur det var, så som man gör om man har lite sociala skills, så gnällde jag på sömnbristen. Och sen är det ju så att man liksom ska passa frågan tillbaka, men i typ 99 fall av 100 så gör jag inte det. Jag bara gnäller om nåt och så är det bra så.
Istället kunde jag ju ha använt hjärnan för en gångs skull och frågat henne hur det var. Och talat om för henne hur himla snygg hon var, för det var hon och det tyckte jag ju.
Men nä, det funkar inte längre. Om det nu nånsin har gjort det.
Jag är en jävla egoist.

Och jag får väl fortsätta i mitt egoistiska gnällspår och gnälla om hur trött jag är. Somnade efter kl 5 i morse. Ungarna vaknade efter 7. Halv 8 tror jag Pontus ville upp.
Så man har ju varit lagom häftig idag. Ett under att tårtorna inte blev totalt misslyckade.
Sen var det kalas för mitt gudbarn Kevin, vilket jag ju helt hade glömt men påmindes om på fb. Tog Elin med mig dit och kändes som jag levde i slow  motion. Kommer inte ihåg om jag gav presenten men jag hittar den inte så förhoppningsvis fick han den.

Har levt på socker hela dagen så nu mår jag ju skit mer än vanligt.

Funderar på att köra en sockerfri månad. Men eftersom jag är sämst så klarar jag det väl högst i 5 timmar.

image

image

Bakade biskvier igår, fyllda med mums-mumsfyllning. Sliskigt men det gick väl ner. Ätit runt 10 st idag, nersköljda med cola.
Bra Marianne.