Ja jag vet inte om det är spänningshuvudvärk jag har, eller om det beror på förkylning eller pga noll motion och jävligt mycket onyttigt under typ 2 veckors tid. Antagligen en kombination. Haft ont i en vecka. Men som sista dagarna riktigt jobbigt med ont i käken och bakom ögonen och med illamående.
Trodde förkylningen var på väg att försvinna men den blir bara värre.

Är hemma med Elin idag, hon har varit rätt krasslig ett tag nu. Grät en hel del natten till måndag och klagade på ont i örat. Så jag var hemma med henne i måndags och tog henne till hc. Men bara lite rött i höger öra och dom gav ingen medicin. Köpte nässpray och suppar åt henne som hon fått och det har verkat bra med henne. Men igår ringde dom från dagis. Hon grät och klagade på öronvärk. For till hc igen, hon hade ju öroninflammation flera ggr när hon var mindre. Denna sköterska tittade knappt på henne och sa att det inte var nåt annat än förkylning. Jaha, får väl se hur det artar sig då bara. Hemma idag iaf. Kanske imorgon också.

Jag ska ju operera foten imorgon. Och jo jag vet att man kan få lokalbedövning. Gnällde ju tidigare på att jag bli så illamående efter att ha varit sövd. Men jag vill inte vara vaken när det opereras. Så jag får stå ut med illamåendet bara.
Sen blir jag sjukskriven typ 6 veckor tror jag. Kommer ju inte kunna köra bil så jag kommer hinna se ganska många serier.

Nån träning kommer det ju knappast bli. Har ingen ork eller motivation till det. Ser förjävlig ut och mår skit ändå så vad är vitsen. Ser ut att ha åldrats flera år på bara en kort tid nu.
Sömnbristen och den där depressionen ni hatar att höra talas om gör sitt till mitt fula jävla yttre.

Jaja, nu ska jag fortsätta sprida glädje och kärlek till min omgivning.