Har precis lagt mig i sängen efter att ha skickat iväg barn och sambo till dagis och jobb.
Är på riktigt dåligt humör. Varit så förbannat trött denna vecka och när även denna natt blev bara skit så kan jag inte annat vara.
Elins hosta tycks ha gett med sig, äntligen. Men Pontus är i nån fas eller nåt nu och vaknar flera ggr per natt och gråter och skriker och man fattar inte riktigt vad han vill. Det gör han ju knappast själv heller.
Så sömn är ju inte särskilt vanligt förekommande för mig.

Och så är jag så in i helvete less på den där jävla målaren. Han skulle ha trappan klar SENAST onsdag lovade han. Men han lovar och lovar och lovar och håller absolut inget av det. Den är otroligt nog betsad nu, men olackad. Han skulle varit här igår och lackat men näpp. Inte hade han varit här.
Den måste lackas 2 ggr och måste hinna torka ordentligt mellan lackningarna. Om han kommer hit nu på morgonen och sen på eftermiddagen så blir den klar idag, men det kommer han ju inte göra. Och nu jävlar får det vara bra!! Trappjäveln SKA bli klar idag och det betyder att jag får göra det själv.
Är så arg så jag har ont i magen.

Var till uppsala en snabbis med Rita igår. Till Ikea för att köpa en till matta och lite sånt till vinden. Och sen gränby en sväng.
Det var så himla skönt att få umgås ostört med henne i flera timmar! Så roligt och välbehövligt!
Borde försöka fokusera på såna saker nu istället för att bli förbannad på idioter. Inte bra för hälsan att jämt vara arg.