Alltså…den här pms:en jag haft…fy fan i hela helvetes jävlar vilket fanskap!!!
Svullnat upp, finnar över hela kroppen, ont i magen, otroligt chokladsug och humöret sen då. Nej fy fan.
Och då menar jag verkligen FY FAN.
Varit på mariebad idag med barnen och en normal dag så gillar jag inte mariebad för det är kallt överallt och smutsigt. Men idag HATADE jag det där satans skitstället och höll på att frysa ihjäl.
Och försökte att inte blöta håret men vände bort blicken från Elin och då hällde hon vatten över mig och inuti exploderade jag. Utåt lyckades jag hålla mig från att vråla som en idiot och gå bärsärkagång. Sen när Pontus kastade en liten leksaksfisk i fejset på mig så ville jag bli helt hysterisk och sen gömma mig och storgråta.
Ja jag hoppas det är pga pms och att jag inte håller på bli tokig på riktigt..

Mina stackars barn…hur mycket skada tar dom av mitt humör och min depression…? Jag vill vara en lika bra mamma som Tomas är pappa. Vill också ha ett evighetslångt temperament och ork att leka mycket med dom. Han är så fantastiskt bra med dom och jag är bara en dum idiot.
Skriker och svär konstant.

För att gnälla om nåt annat så måste jag ju berätta om ett par nya skor jag hämtade ut idag. Inte jättehöga klackar men det var nästan omöjligt att gå i dom pga min misslyckade fot. Höll på få psykbryt igen men höll det inom mig. Förbannade läkarjävel att förstöra min fot!!! Kan inte gå i alla mina skor, kan inte göra en hel del övningar när jag tränar, kan inte gå/jogga utan att det gör ont.
Kan ju inte böja stortån så mycket utan att det tar riktigt sjukt…

Nej usch. Ska pissa på henne nästan gång jag ser henne.